Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Outriders, The Elder Scrolls Online και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Just Die Already, Outriders και The Elder Scrolls Online. Τα δύο πρώτα θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ώρα 09:59 και το τρίτο ως τις 29 Αυγούστου, ώρα 16:59.


Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days. Την ίδια περίοδο τρέχουν εκπτώσεις για τα δύο πρώτα παιχνίδια.

Το επόμενο δώρο του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμο. Μετά τo Cook, Serve, Delicious! 3?!, που δόθηκε την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήρε το Rumbleverse™ - Boom Boxer Content Pack, που μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022, ώρα 17:59. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει το Doom 4.

Για να αποκτήσετε το Rumbleverse™ - Boom Boxer Content Pack, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Οι χρήστες του Steam έχουν δύο ημέρες στη διάθεσή τους για να δοκιμάσουν το Iron Harvest και τρεις για τα Enter the Gungeon και NARAKA: BLADEPOINT.



Σας θυμίζουμε ότι:

H Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Αύγουστο του 2022. Πρόκειται για τα: Yakuza: Like A Dragon (PS4/ PS5), Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS4/ PS5) και Little Nightmares (PS4).

Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Αυγούστου 2022, τα οποία θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές των υπηρεσίών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate. Το line-up για τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει τα Calico, ScourgeBringer, Saints Row 2 και Monaco: What’s Yours is Mine. Αναλυτικά:

Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Calico (1 - 31 Αυγούστου)
ScourgeBringer (16 Αυγούστου - 15 Σεπτεμβρίου)

Xbox 360
Saints Row 2 (1 - 15 Αυγούστου)
Monaco: What’s Yours is Mine (16 - 31 Αυγούστου)

Υπενθυμίζεται ότι οι τίτλοι του Xbox 360 αναπαράγονται δίχως προβλήματα στις νεότερες κονσόλες, μέσω backwards compatibility. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*