Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Play At Home: H Sony προσφέρει δωρεάν τα Uncharted: The Nathan Drake Collection και Journey

*
Προκειμένου να διευκολύνει την καραντίνα μας, η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε την πρωτοβουλία Play At Home. Αυτή είναι βασισμένη σε δύο πυλώνες. Ο πρώτος έχει να κάνει με την παροχή δωρεάν παιχνιδιών για την κοινότητα του PlayStation. Ο δεύτερος αφορά τη χρηματοδότηση ανεξάρτητων studios, προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες της εποχής.

Έτσι λοιπόν, από 16 Απριλίου, ώρα Ελλάδας 02:00πμ έως τις 6 Μαΐου 2020, την ίδια ωρα, μπορείτε να κάνετε δικά σας δίχως να ξοδέψετε ούτε ένα cent, τα Uncharted: The Nathan Drake Collection που περιλαμβάνει τα Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves και Uncharted 3: Drake’s Deception και επιπλέον το Journey.


Όσον αφορά τη χρηματοδότηση των ανεξάρτητων studios, η Sony αποφάσισε τη χρηματοδότησή τους με το συνολικό ποσό των $10 εκατομμυριών και σύντομα θα δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*