Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Assassin's Creed Origins, The Witcher 3: Wild Hunt και άλλα δωρεάν games

*
Έφτασε άλλη μία Παρασκευή και ο Tsamba_Gamer είναι και πάλι μαζί σας, για να σας ενημερώσει σχετικά με το τι θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ή να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τις επόμενες ημέρες.

Πρώτα απ' όλα ξεχωρίζει η προσφορά του GOG που προσφέρει δωρεάν το The Witcher 3: Wild Hunt. Εάν έχετε στην κατοχή σας μια κόπια του The Witcher 3: Wild Hunt για PlayStation 4 ή Xbox One ή για PC (μεσω Steam ή Origin), τότε μπορείτε να αποκτήσετε ακόμα ένα δωρεάν αντίτυπο για PC, μέσω του GOG.


Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το client του GOG Galaxy, να συνδεθείτε στην πλατφόρμα για την οποία έχετε αγοράσει το The Witcher 3 και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Η προσφορά ισχύει τόσο για τα ψηφιακά όσο και για τα φυσικά αντίτυπα και μάλιστα το client ξεχωρίζει αν έχετε την Standard ή τη GOTY Edition, οπότε σας προσφέρει την αντίστοιχη.

Ακόμα και αν έχετε το παιχνίδι σε δύο πλατφόρμες, μπορείτε να αποκτήσετε ένα επιπλέον ψηφιακό αντίτυπο από το GOG, προκειμένου να το κάνετε δώρο σε έναν φίλο σας.

Οι κάτοχοι PC μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν το Assassin’s Creed Origins, από 19 έως και 21 Ιουνίου. Αρκεί να έχουν λογαριασμό στο Uplay. Επιπλέον ο τίτλος προσφέρεται με έκπτωση 80% στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Ubisoft.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν την εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα eFootball PES 2020, MotoGP 20 και Don’t Starve Together: Console Edition που είναι διαθέσιμα από Πέμπτη 18 Ιουνίου, ώρα 22:00μμ έως και τη Δευτέρα 22 Ιουνίου, ώρα 09:59π. Βασική προϋπόθεση να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate και εννοείται να είστε κάτοχοι Xbox One. Με την ευκαιρία, θα μπορέσετε να κατεβάσετε και το Euro 2000 DLC για τον ποδοσφαιρικό τίτλο της KONAMI.



Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, την ίδια χρονική περίοδο και τα τρία παραπάνω παιχνίδια προσφέρονται με έκπτωση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Microsoft. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο ή κάποια από αυτά, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Η NetherRealm προσφέρει δωρεάν το Injustice: Gods Among Us, για PlayStation 4, Xbox One και PC, μέσω PlayStation Store, Microsoft Store και Steam αντίστοιχα.

Αρχικά, είχε ανακοινωθεί ότι το Epic Games Store θα πρόσφερε στους κατόχους PC δύο δωρεάν παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, το Pathway και το The Escapists 2. Για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο το πρώτο και μπορείτε να το κάνετε για πάντα δικό σας, ως την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020. Δεν αποκλείεται σύντομα να "ξεκλειδώσει" και το The Escapists 2.

Όπως πάντα, θα πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Epic Games Store και να λάβετε τα παιχνίδια από την σελίδα τους στο store. Την επόμενη εβδομάδα, σειρά θα πάρουν τα AER Memories of Old και Stranger Things 3: The Game.

Έχετε προθεσμία μέχρι τις 20:00μμ να αποκτησετε εντελώς δωρεάν το Eye of the Beholder Trilogy, οπότε σπεύσατε για να το κατεβάσετε στο PC σας. To πακέτο των θρυλικών games προσφέρεται μέσω του GOG.com και σίγουρα πρόκειται για ένα από τα κορυφαία freebies που έχουμε δει μέχρι σήμερα στη χρονιά.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται τα Eye of the Beholder, Eye of the Beholder II: The Legend of Darkmoon και Eye of the Beholder III: Assault on Myth Drannor και -όπως είναι λογικό- οι απαιτήσεις υπολογιστή δεν είναι ιδιαίτερες.

Η Nintendo ανακοίνωσε τη δωρεάν διάθεση του Jump Rope Challenge για το Nintendo Switch για μικρό χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει το παιχνίδι που έφτιαξε μια ομάδα developers που εργαζόταν από το σπίτι της τον καιρό της πανδημίας στην Ιαπωνία και έχει στόχο να βάλει την κίνηση στην καθημερινότητά σας.

Για να το αποκτήσετε δεν έχετε παρά να μπείτε στο Nintendo eShop και να προσθέσετε τον τίτλο στην βιβλιοθήκη σας. Για να μην χρεωθείτε, ωστόσο, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την ενέργεια μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο του Steam Game Festival Summer Edition, η ψηφιακή πλατφόρμα της Valve δίνει στους PC gamers την ευκαιρία, ως τις 22 Ιουνίου 2020, να δοκιμάσουν εκατοντάδες παιχνίδια. Για να έχετε πλήρη εικόνα δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*