Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Daemon X Machina, UFC 4 και άλλα δωρεάν games

*
O Tsamba_Gamer είναι κοντά σας και αυτή την Παρασκευή, για να σας ενημερώσει σχετικά με όλα όσα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το επόμενο διάστημα.

> Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν, δίχως επιπλέον χρέωση, στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Φεβρουάριο του 2022. Το lineup του επόμενου μήνα περιλαμβάνει τα: EA Sports UFC 4 (PlayStation 4), Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure (PlayStation 4) και Planet Coaster: Console Edition (PlayStation 5). Θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022.


Η Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Φεβρουαρίου 2022, τα οποία θα λάβουν δίχως επιπλέον χρέωση οι συνδρομητές των υπηρεσίών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate. Το line-up για τον επόμενο μήνα περιλαμβάνει τα Broken Sword 5: The Serpent’s Curse, Aerial_Knight’s Never Yield, Hydrophobia και Band of Bugs. Αναλυτικά:

Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Broken Sword 5: The Serpent’s Curse (1 - 28 Φεβρουαρίου)
Aerial_Knight’s Never Yield (16 Φεβρουαρίου - 15 Μαρτίου)

Xbox 360
Hydrophobia (1 - 15 Φεβρουαρίου)
Band of Bugs (16 - 28 Φεβρουαρίου)

Υπενθυμίζεται ότι οι τίτλοι του Xbox 360 αναπαράγονται δίχως προβλήματα στις νεότερες κονσόλες, μέσω backwards compatibility.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Valkyria Chronicles 4 και For Honor. Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, ώρα 09:59πμ.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Την ίδια περίοδο τρέχει έκπτωση για όλα τα προαναφερθέντα παιχνίδια. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Το επόμενο δώρο του Epic Games Store για τους κατόχους PC είναι ήδη διαθέσιμο. Μετά το Relicta που δόθηκε την περασμένη εβδομάδα, σειρά πήρε το Daemon X Machina και μπορείτε να τo προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσει, την επόμενη εβδομάδα, το Yooka-Laylee and the Impossible Lair.

Για να αποκτήσετε το Daemon X Machina, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση.

Οι χρήστες του Steam έχουν στη διάθεσή τους τρεις ημέρες για να δοκιμάσουν το STAR WARS: Squadrons και έξι ημέρες για να προσθέσουν στη συλλογή τους το Neon Abyss - Chrono Trap.

Τον Φεβρουάριο οι συνδρομητές της υπηρεσίας Google Stadia Pro θα αποκτήσουν πρόσβαση στα: Life is Strange Remastered Collection, Cosmic Star Heroine, Nanotale - Typing Chronicles, Merek's Market, One Hand Clapping και Phogs.



Σας θυμίζουμε ότι:

> Στο πλαίσιο των τίτλων που πρόσφερε η Sony Interactive Entertainment για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus τον Ιανουάριο του 2022, έχετε λίγες ακόμα ημέρες περιθώριο να προσθέσετε στη συλλογή σας τα: Deep Rock Galactic (PlayStation 4/ PlayStation 5), Persona 5 Strikers (PlayStation 4) και Dirt 5 (PlayStation 4/ PlayStation 5). Θα είναι διαθέσιμα ως την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022.

> Για τους συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate θα είναι για λίγες ακόμα ημέρες διαθέσιμα τα:

Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
NeuroVoider (1 - 31 Ιανουαρίου)
Aground (16 Ιανουαρίου - 15 Φεβρουαρίου)

Xbox 360
Space Invaders Infinity Gene (16 - 31 Ιανουαρίου)

Υπενθυμίζεται ότι οι τίτλοι του Xbox 360 αναπαράγονται δίχως προβλήματα στις νεότερες κονσόλες, μέσω backwards compatibility.

> Σε πέντε ακόμα παιχνίδια απόκτησαν πρόσβαση οι συνδρομητές της υπηρεσίας Google Stadia Pro. Πρόκειται για τα Darksiders III, The Darkside Detective: A Fumble in the Dark, Bloodstained: Ritual of the Night, Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut και DreamWorks Dragons: Dawn of the New Riders
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*