Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Overcooked 2, PGA Tour 2K21 και άλλα δωρεάν games

*
Ο Tsamba_Gamer, μια ακόμα Παρασκευή, είναι κοντά σας για να σας ενημερώσει σχετικά με το τι θα μπορέσετε να παίξετε δωρεάν τις επόμενες μέρες.

Το Epic Games Store συνεχίζει τα δώρα για τους κατόχους PC. Σειρά πήραν το Overcooked 2 και το Hell Is Other Demons. Μπορείτε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας έως και την ερχόμενη Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, ώρα 17:59. Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα τίτλοι. To Sonic Mania και το Horizon Chase Turbo.


Για να αποκτήσετε το Overcooked 2 και το Hell Is Other Demons, μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε λογαριασμό στο Epic Games Store. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, η διαδικασία για να δημιουργήσετε έναν είναι πολύ απλή και άμεση. Σας υπενθυμίζουμε ότι έως τις 17 Ιουνίου τρέχει η προωθητική ενέργεια Mega Sale, με εκπτώσεις σε δεκάδες τίτλους.

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν μία ακόμη εβδομάδα τα Free Play Days της Microsoft. Οι κάτοχοι Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One έχουν δωρέαν πρόσβαση στα Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Verdun, and PGA Tour 2K21. Θα είναι διαθέσιμα ως τη Δευτέρα 21 Ιουνίου, ώρα 09:59πμ.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ενεργή συνδρομή Xbox Live Gold ή Xbox Game Pass Ultimate. Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, την ίδια περίοδο τρέχει έκπτωση για τα Ark: Survival Evolved και Football Manager 2021 Xbox Edition. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποκτήσετε κάποιο ή κάποια από αυτά, θα μπορέσετε να διατηρήσετε το Gamerscore και όσα achievements έχετε κερδισει κατά τη διάρκεια των Free Play Days.

Οι χρήστες του Steam έχουν περιθώριο τρεις μέρες για να δοκιμάσουν τα PGA Tour 2K21, Orcs Must Die! 2, Verdun και Tannenberg. Επίσης, μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες μπορούν να κάνουν για πάντα δικό τους το Museum of Other Realities, μέσα στις επόμενες 13 το Tell Me Why και τέλος για το επόμενη δεκαήμερο διατίθεται δωρεάν το Battlefield 4 Vehicle Shortcut Bundle.

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, οι χρήστες του Steam μπορούν να προσθέσουν στη συλλογή τους το Absolute Drift.



Σας θυμίζουμε ότι:

>Η Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια που θα προσφερθούν στους συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus, κατόχους PS4 και PS5. Το Operation: Tango θα είναι διαθέσιμο για τους κατόχους PS5 έως και τις 5 Ιουλίου, το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown για τους κατόχους PS4 έως και τις 2 Αυγούστου και το Star Wars: Squadrons για όλους, έως και τις 5 Ιουλίου.

> H Microsoft ανακοίνωσε τα Games with Gold Ιουνίου, που θα δοθούν δίχως επιπλέον χρέωση στους συνδρομητές Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate.

Για Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X υπάρχουν τα The King's Bird και Shadows Awakening, ενώ για τους κατόχους Xbox 360, playable και σε νεότερες κονσόλες μέσω backwards compatibility, τo Injustice: Gods Among Us.

Αναλυτικά:

Xbox Series S, Xbox Series S, Xbox One
The King's Bird (1- 30 Ιουνίου)
Shadows Awakening (16 Ιουνίου- 15 Ιουλίου)

Xbox 360
Injustice: Gods Among Us (16- 30 Ιουνίου)

> Αν είστε μέλος του Amazon Prime, τότε μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν το Battlefield 4 για PC μέσω του Prime Gaming. Για να το αποκτήστε θα πρέπει να κάνετε log in στον λογαριασμό σας στο Amazon και στη συνέχεια να μετακινηθείτε στο Prime Gaming microsite. Έτσι θα σας αποσταλεί ένας κωδικός, τον οποίο θα πρέπει να εξαργυρώσετε στο Origin. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 21 Ιουνίου 2021.

> Η ομάδα ανάπτυξης Dontnod γιορτάζει το Pride Month και προσφέρει δωρεάν το Tell Me Why για PC και Xbox One. Το παιχνίδι ακολουθεί την ιστορία των Tyler και Alyson Roman, δίδυμα από την Αλάσκα, που μέσα από διάφορες μνήμες ο παίκτης καλείται να διαλέξει ποιό από τα δύο αδέρφια να πιστέψει.

> Από 1η Ιουνίου, οι συνδρομητές Google Stadia Pro έχουν πρόσβαση τέσσερα επιπλέον παιχνίδια. Είναι τα Blue Fire, The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel, MotoGP20 και Chronos: Before the Ashes
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*