Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tsamba_Gamer: Tom Clancy’s The Division και άλλα δωρεάν games

*
Έφτασε άλλη μία Παρασκευή και ο Tsamba_Gamer είναι πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά με το τι θα μπορέσετε να δοκιμάσετε ή να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τις επόμενες ημέρες.

Νέα προσφορά για δωρεάν game και αυτή τη φορά ήρθε η ώρα του Tom Clancy’s The Division. Ο τίτλος της Ubisoft προσφέρεται άνευ χρέωσης για PC μέσω του Uplay, αρκεί να προλάβετε και να εκμεταλλευτείτε την προσφορά έως και τις 8 Σεπτεμβρίου και να το προσθέσετε για πάντα στη συλλογή σας. Ο τίτλος κυκλοφόρησε το 2016 και ή έκδοση του PC ήταν αρκετά optimized, με την Massive Entertainment να προσθέτει μέχρι και υποστήριξη για DX12 με σχετικό update. Μπορείτε να βρείτε την προσφορά της δωρεάν διάθεσης του τίτλου, με ένα click εδώ.


Το φθινόπωρο μπορεί να κάνει τα πρώτα του βήματα, ωστόσο τα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store συνεχίζουν ακάθεκτα, με μια ακόμη Πέμπτη να μας περιμένει με ένα νέο δωρεάν τίτλο. Το Into the Breach θα βρίσκεται εντελώς δωρεάν μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου (ώρα 17:59) και αφού μπει στη βιβλιοθήκη σας, θα μείνει εκεί για πάντα. Την ίδια ημέρα και ώρα 18:00, θα ακολουθήσουν τα Railway Empire και Dim Bulb Games. Για να είστε σε θέση να αποκτήσετε το Into the Breach θα πρέπει να έχετε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Epic Games Store και να λάβετε το παιχνίδι από την σελίδα του, στο store.



Σας θυμίζουμε ότι:
> Η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν PS4 games που θα προσφέρει στους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus τον Σεπτέμβριο. Από τους δύο τίτλους ξεχωρίζει το Street Fighter V. Το δεύτερο game είναι το PUBG, ή PlayerUnknown's Battlegrounds, το οποίο θα προσφέρεται κι αυτό άνευ χρέωσης για όσους έχουν ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία. Και τα δύο παιχνίδια είναι ήδη διαθέσιμα για κατέβασμα, μέσω του PlayStation Store.

> Η Microsoft αποκάλυψε τα Games with Gold Σεπτεμβρίου 2020 και από τους προσφερόμενους δωρεάν τίτλους ξεχωρίζει το Tom Clancy’s The Division της Ubisoft. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Xbox One μπορούν να κατεβάσουν τα Tom Clancy’s The Division και The Book of Unwritten Tales 2 για την κονσόλα τους, ενώ οι κάτοχοι Xbox 360 τα de Blob 2 και Armed and Dangerous. Τα δύο παιχνίδια του Xbox 360 είναι συμβατά και με το Xbox One και μπαίνουν αυτόματα στη λίστα του backwards compatibility. Το Tom Clancy’s The Division θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου και το The Book of Unwritten Tales 2 από τις 16 Σεπτεμβρίου έως και τις 15 Οκτωβρίου. Αντίστοιχα, το de Blob 2 θα προσφέρεται από την 1η έως και τις 15 Σεπτεμβρίου και το Armed and Dangerous 2 από τις 16 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

> Αν είστε συνδρομητής Google Stadia Pro, τότε τον Σεπτέμβριο θα αποκτήσετε πρόσβαση στα Super Bomberman R Online, Gunsport, Hitman, Hello Neighbor, Metro Last Light Redux και Embr.

Οι χρήστες του Steam έχουν προθεσμία τριών ημερών για να δοκιμάσουν το Taboo: Cracks
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*