Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα δωρεάν PS Plus Games Αυγούστου με πρωταγωνιστή το Yakuza: Like A Dragon

*
Update 19:15
H Sony επιβεβαίωσε την προηγούμενη διαρροή σχετικά με τα παιχνίδια που θα προσφέρει η υπηρεσία PlayStation Plus στους συνδρομητές της τον Αύγουστο του 2022.

Φαίνεται πως τα δωρεάν PS Plus Games του Αυγούστου διέρρευσαν και έρχονται με πρωταγωνιστή το Yakuza: Like Α Dragon. Ο ιδιαίτερα αξιόπιστος leaker billbil kun που αποκαλύπτει εδώ και καιρό τα παιχνίδια που δίνει δωρεάν η υπηρεσία της Sony, έφερε στη δημοσιότητα αυτά που αναμένουμε τον Αύγουστο. Τα τρία games θα είναι λοιπόν, σύμφωνα με την ανάρτησή του, τα Yakuza: Like A Dragon, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 και Little Nightmares και θα προσφερθούν σε όλα τα πακέτα συνδρομής του νέου PS Plus. Ακόμη δεν έχουμε την παραμικρή πληροφορία από πλευράς Sony, αλλά μιας και ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του, ίσως η ώρα της επιβεβαίωσης να μην είναι και μακριά. Μέχρι τότε, μένουμε με τα παραπάνω ως φήμες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*