Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έγγραφα που διέρρευσαν αποδεικνύουν ότι η EA σπρώχνει έντονα τον κόσμο προς τα loot boxes του FIFA

*
Μια νέα σειρά από έγγραφα που δημοσιεύτηκαν από το CBC αποδεικνύουν πως η ΕΑ όχι μόνο προωθεί τα loot boxes του FIFA, αλλά και πως «σπρώχνει» και τον κόσμο προς την αγορά τους. Μέσα σε ένα αρχείο 54 σελίδων περιγράφεται μια διαδικασία, σύμφωνα με την οποία η ΕΑ ξεκαθαρίζει προς τους συνεργάτες της πως προωθεί με κάθε τρόπο τις αγορές μέσω των loot boxes του FIFA. O insider που έδωσε το έγγραφο στο CBC αναφέρει πως όλα αυτά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά από τις έρευνες για τη σύνδεση των loot boxes με τον τζόγο και τις διάφορες νομοθετήσεις που έχουν γίνει σε διάφορες χώρες του πλανήτη για να προστατευθούν οι καταναλωτές.

«Αν και έχουν περάσει χρόνια, δεν το αρνούνται σε καμία τον περιπτώσεων. Ακόμη και στα εσωτερικά τους έγγραφα αναφέρουν ως στόχο να σπρώξουν τον κόσμο στο μοντέλο των καρτών», σημειώνει χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος της διαρροής. Εκπρόσωπος της ΕΑ αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει, δηλώνοντας απλά πως το έγγραφο είναι απόρρητο, αλλά και πως η εταιρεία προσφέρει όλα της τα games χωρίς να απαιτείται να δαπανηθούν έξτρα χρήματα.


Μάλιστα, σημείωσε ότι η πλειοψηφία των παικτών δεν επενδύει περαιτέρω χρήματα στα loot boxes των EA games, ενώ ανέβασε και μια σχετική ανακοίνωση στο επίσημο site της που μπορείτε να βρείτε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*