Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται σε Steam Early Access το Monster Crown (trailer)

Ο publisher Soedesco και η developer Studio Aurum ανακοίνωσαν ότι το Monster Crown θα λανσαριστεί για PC, μέσω Steam Early Access στις 31 Ιουλίου 2020. Στο επερχόμενο RPG θα αναλάβετε την ανατροφή τεράτων και αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από τι τι σας περιμένει, καλό θα είναι να ασχοληθείτε με το demo του παιχνιδιού, που θα είναι διαθέσιμο μέσω Steam, από 16 έως 22 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Steam Game Festival: Summer Edition.

Θα υπάρχουν περισσότερα από 200 τέρατα, που θα μπορέσετε να εξελίξετε για να δημιουργήσετε τα δικά σας είδη. Σκοπός σας είναι να ανατρέψετε τα σχέδια μιας επικίνδυνης, νεαρής γυναίκας που προσπαθεί να αποκτήσει τις δυνάμεις των Philosopher Kings και μέσω μαύρης μαγείας να επαναφέρει το τυρρανικό καθεστώς στο Crown Island.


Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*