Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Έρχονται ανακοινώσεις για το backwards compatibilty στο PS5

Έτσι ξαφνικά η Sony προχώρησε σε ανακοίνωση νέων πληροφοριών για το PlayStation 5. Παρόλο που η ιαπωνική εταιρεία έλυσε τις απορίες των περισσότερων gamers, υπάρχει ακόμα ένα σοβαρό θέμα που δεν έχει απαντηθεί. Δεν είναι άλλο από το backwads compatibility και πολλοί έσπευσαν να προεξοφλήσουν οτι, εφόσον δεν περιλήφθηκε στις πρόσφατες ανακοινώσεις της Sony, τότε η νέα κονσόλα δεν θα προσφέρει τέτοια λειτουργικότητα.Όμως σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το Famitsu, η ομάδα ανάπτυξης συνεχίζει να δουλεύει για την εξασφάλιση ενός περιβάλλοντος πλήρους συμβατότητας με προηγούμενα συστήματα και θα πρέπει να περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες.

Μάθετε τα πάντα για το PS5. 
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • PORTAL
  • Ωχ. Τι ανακοινώσεις; Μέχρι τώρα είχαμε μείνει όλοι στην μια ανακοίνωση, ότι θα υπάρχει backwards compatibility. Παραπάνω ανακοινώσεις σημαίνει "ναι μεν αλλά". Και επίσης δεν αναφερθήκαμε στο backwards compatibility των χειριστηρίων, αλλά μεγάλο ζήτημα.

   • sdragon
   • Backwards compatibility σε χειριστήρια πολύ δύσκολα. Σκέψου απλά ότι θα πουλήσουν και τα καινούργια. Ίσως απλά σε παλιά παιχνίδια μόνο. Οι ανακοινώσεις έχουν να κάνουν με τον τρόπο που θα λειτουργεί. Αυτό γνωρίζω.

   • blackmore
   • Ποιος ο λόγος να συνδέσεις το DualShock 3 ή 4 στο ps5? Η κονσόλα έχει controller και θα παίζουν όλα με αυτό, μόνο για multiplayer θα χρειάζεται 2ο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!