Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όχι τόσο κοντά η επόμενη κονσόλα PlayStation

*
Όπως φαίνεται, η επόμενη κονσόλα PlayStation δεν βρίσκεται τόσο κοντά όσο πολλοί θέλουν να πιστεύουν. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο πρόεδρος και CEO του PlayStation John Kodera, ανέφερε ότι, "Θα χρησιμοποιήσουμε τα επόμενα τρία χρόνια για να προετοιμάσουμε το επόμενο βήμα. Θα πρέπει πρώτα να γονατίσουμε, προκειμένου να μπορέσουμε στο μέλλον να κάνουμε υψηλότερο άλμα". Σε συνδυασμό με όσα έχει πει τις τελευταίες μέρες ο Kodera, όλα δείχνουν ότι τα επόμενα τρία χρόνια θα υπάρξουν μειώσεις τιμών για το PlayStation 4 και η εταιρεία θα επικεντρωθεί σε αποκλειστικότητες και υπηρεσίες. Τέλος, σύμφωνα πάντοτε με τον Kodera, οι συνδρομές και οι online υπηρεσίες, θα διαδραματίσουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο, σε ότι ακολουθήσει μετά το PlayStation 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Λογικότατο...μια τριετία ακόμη είναι ιδανική και για τον κόσμο να απολαύσει την τωρινή γενιά με πληθώρα τίτλων και για τη Sony να έχει την άνεση να σχεδιάσει την επόμενη κονσόλα.

*