Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επίσημα το Need for Speed Heat (trailer)

*
Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που διέρρευσαν τις πρώτες πρωινές ώρες, το Need for Speed Heat είναι γεγονός και έρχεται να μας ταξιδέψει. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 8 Νοεμβρίου και υπόσχεται αρκετή και έντονη δράση με πανίσχυρα αυτοκίνητα. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η Ghost Games και όσοι έχουν συνδρομή στα EA Access και Origin θα μπορέσουν να το απολαύσουν από τις 5 Νοεμβρίου. Ο νέος τίτλος συνδυάζει στοιχεία customisation και urban car κουλτούρας και στέλνει τους παίκτες στην Palm City και σε ένα open world σκηνικό. Στη διάρκεια της ημέρας, οι παίκτες αγωνίζονται στο Speedhunters Showdown, όπου κερδίζουν έπαθλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια για την αναβάθμιση του οχήματός τους. Τη νύχτα, οι αγώνες γίνονται πιο σκληροί και οι καλύτεροι διακρίνονται.

Όσοι προ-παραγγείλουν την standard έκδοση θα πάρουν δώρο ένα K.S Edition styled Mitsubishi Evolution X. Όσοι προ-παραγγείλουν την Deluxe Edition θα πάρουν δώρο τρία K.S Edition styled cars (BMW i8 Coupe, Mercedes C63 AMG Coupe, Chevrolet Corvette Grand Sport), καθώς και πρόσβαση σε αποκλειστικό deluxe edition character clothing και μεγαλύτερα έπαθλα.


Η ΕΑ υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες για το νέο μέρος της γνωστής σειράς racing τίτλων της στην Gamescom 2019 και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 21.00 το βράδυ. Μέχρι τότε, δείτε το πρώτο επίσημο video και μείνετε συντονισμένοι για τα περαιτέρω, τις επόμενες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ghost Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*