Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε επίσημα το Pro Evolution Soccer 2019

*
H Konami ανακοίνωσε επίσημα το Pro Evolution Soccer 2019 για PlayStation 4, Xbox One και PC. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 30 Αυγούστου και θα είναι διαθέσιμο σε δύο φυσικές εκδόσεις. Ο νέος global ambassador Phillippe Coutinho θα βρίσκεται στο εξώφυλλο της standard edition και ο David Beckham στο αντίστοιχο της special edition, που θα δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν τα myClub bonuses. Ακόμα, την ίδια μέρα με το λανσάρισμα θα κυκλοφορήσει και η Legend edition, διαθέσιμη μόνο σε ψηφιακή μορφή που θα περιέχει ακόμα περισσότερο περιεχόμενο για το myClub. Σύμφωνα με την περιγραφή που δίνει η Konami, το Pro Evolution Soccer 2019 θα εκπληρώνει την υπόσχεση για περισσότερες επίσημες άδειες πρωταθλημάτων και σταδίων, περισσότερες συνεργασίες με ομάδες και περισσότερους θρυλικούς παίκτες του παρελθόντος που θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι κινήσεις των αθλητών θα είναι περισσότερο ρεαλιστικές από ποτέ και θα υπάρχουν νέα skills που θα δίνουν σε ένα παίκτη την ευκαιρία να δημιουργήσει τις δικές του μαγικές στιγμές στο γήπεδο. Η κούραση θα επηρρεάζει όχι μόνο την απόδοση, αλλά και τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, ενώ οι νέοι μηχανισμοι για σουτ θα λαβαίνουν υπόψη σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τα physics και τη θέση της μπάλας, όπως επίσης την κίνηση και τις ικανότητες κάθε ποδοσφαιριστή. Οι βελτιώσεις στον οπτικό τομέα θα είναι εμφανείς και θα υποστηρίζεται 4K HDR σε όλες τις πλατφόρμες. Τέλος, μεγάλες αλλαγές θα υπάρχουν στο myClub, όπου το νέο σύστημα δημιουργίας καρτών για τους παίκτες θα επιφέρει σημαντικές τροποποιήσεις στη δημιουργία ομάδων. Ακόμα θα υπαρχουν High Performance Players, περιλαμβανομένων Legend Players και Players of the Week με αρκετά ανεβασμένα στατιστικά για περιορισμενο χρονικό διάστημα. Αναμένουμε. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*