Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε σειρά εκδόσεων για το Assassin’s Creed Odyssey

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε την έκδοση μιας σειράς βιβλίων για το Assassin’s Creed Odyssey, που περιλαμβάνει μια νουβέλα, ενα art book και έναν επίσημο οδηγό. Όλα αναμένεται να διατεθούν σε παγκόσμια κλίμακα το προσεχές φθινόπωρο. Μέσα από αυτά τα βιβλία, οι fans θα μπορέσουν να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο του Assassin’s Creed Odyssey. Η νουβέλα θα αφηγείται την ιστορία από την πλευρά της Kassandra. Αυτή είναι απόγονος του βασιλιά Λεωνίδα και βρίσκεται στη δίνη του Πελοποννησιακού πολέμου. Ακολουθώντας μια προφητεία, η οικογένειά της την εγκαταλείπει στη Σπάρτη, νομίζοντας ότι είναι νεκρή. Αυτή βρίσκει τρόπο να αποδράσει και 17 χρόνια μετά, το σενάριο τη φέρνει στην Κεφαλονιά ως μισθοφόρο. Μια σειρά από απροσδόκητα γεγονότα την οδηγούν σε ένα ταξίδι από άκρη σε άκρη της Ελλαδας, σε μια Οδύσσεια για να ενωθεί με την οικογένειά της.



Το Art of Assassin’s Creed Odyssey, θα είναι ένα art book που θα εκδοθεί από την Titan Books και θα μεταφέρει τους αναγνώστες στη χρυσή εποχή της αρχαίας Ελλάδας. Πρόκειται για ένα σημείο καμπής για την παγκόσμια ιστορία, που συνεχίζει να επηρεάζει τις κοινωνίες. Οι αναγνώστες θα εξερευνήσουν τον κόσμο του Assassin’s Creed Odyssey, ανακαλύπτωντας τα μυστικά κάθε περιοχής. Ταυτόχρονα θα μάθουν λεπτομέρειες για την Kassandra και τον Alexios, αλλά και τον εξοπλισμό τους. Τέλος, το Assassin’s Creed Odyssey Official Collector’s Edition Guide, είναι ένας οδηγός που θα εκδοθεί από την Prima Games και θα αποτελέσει σημαντικό εργαλειο για τους παικτες. Θα περιέχει ένα χάρτη, ένα μήνυμα προς τους παίκτες, πληροφορίες για τα όπλα και τις πανοπλίες και ένα walkthrough για την 100% ολοκλήρωση του παιχνιδιού, περιλαμβανομένων όλων των αποστολών. Σας θυμίζουμε ότι το Assassin’s Creed Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*