Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Crysis Remastered Trilogy που έρχεται το φθινόπωρο (trailer)

Η Crytek ανακοίνωσε το Crysis Remastered Trilogy που θα κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Το πακέτο θα περιλαμβάνει τα Crysis Remastered, Crysis 2 Remasterd και Crysis 3 Remastered. Σημειώνεται ότι το Crysis Remastered είναι ήδη διαθέσιμο, ενώ και τα δύο both sequels θα μπορέσετε να τα προμηθευτείτε ανεξάρτητα.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επιστροφή των εμβληματικών Crysis games σε ένα πακέτο, remastered για σύγχρονο hardware. Κάθε παιχνίδι έχει βελτιωθεί έτσι ώστε να δείχνει και να παίζει δίχως προβλήματα σε σύγχρονες πλατφόρμες, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία, τόσο σε νεοφερμένους στο κλασσικό franchise, όσο και σε παίκτες που επιθυμούν να βιώσουν ξανά την εμπειρία", δήλωσε ο project lead, Steffen Halbig.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*