Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Halo: Fireteam Raven

*
Η 343 Industries ανακοίνωσε το επόμενο παιχνίδι στο Halo franchise. Πρόκειται για co-op arcade shooter με το όνομα Halo: Fireteam Raven και τα νέα έρχονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας Halo Waypoint με το δελτίο τύπου να σημειώνει πως ο τίτλος αναπτύσσεται σε συνεργασία με τις Raw Thrills και Play Mechanix. Στο νέο αυτό παιχνίδι οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός στρατιώτη μέλους της Fireteam Raven, μιας elite επιλαρχίας των Orbital Drop Shock Troopers (ODST) με σκοπό να αποτρέψουν την συμμαχία των Covenants από την διεκδίκηση ενός superweapon.

Όπως σε πολλά arcade shooters, έτσι και στο Halo: Fireteam Raven οι παίκτες μπορούν να παίξουν μόνοι, ή co-op με φίλους τους, ενώ η 343 Industries επιβεβαίωσε την συμπερίληψη 4K εμπειρίας στο arcade cabinet, καθώς και την παρουσία τεσσάρων turret-mounted machine guns. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, η 343 Industries ανακοίνωσε την διάθεση του εντός του καλοκαιριού αποκλειστικά στο arcade-εστιατόριο Dave and Buster στο Dallas.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*