Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε επίσημα το Atari VCS

*
Κατά τη διάρκεια του Game Developers Conference, η Atari αποκάλυψε το επίσημο όνομα της νέας της hardware πλατφόρμας που θα είναι Atari VCS. Πρόκειται για το Ataribox, όπως το γνωρίζαμε έως σήμερα και VCS σημαίνει Video Computer System. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου θα διαθέτει ένα retro και ένα σύγχρονο χειριστήριο, ενώ μέσα στον Απρίλιο θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των προπαραγγελιών. Εννοείται ότι στο "πακέτο" θα περιλαμβάνεται μια μεγάλη γκάμα από κλασσικά παιχνίδια του παρελθόντος και η Atari υποστηρίζει ότι η συσκευή είναι σχεδιασμένη για τα μοντέρνα σαλόνια. Μάλιστα, η εταιρεία υπόσχεται ότι το Atari VCS θα αλλάξει τον τρόπο που οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την τηλεόρασή τους, όπως ακριβώς έγινε με το Atari 2600, περίπου 40 χρόνια πριν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*