Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε επίσημα το Call of Duty: Black Ops Cold War (trailer)

*
Μετά από το απαραίτητο teasing και τις σχετικές διαρροές, το Call of Duty: Black Ops Cold War αποκαλύφθηκε πλήρως από την Activision. Ο τίτλος θα κάνει την εμφάνισή του στην τωρινή και επόμενη γενιά συστημάτων ξεκινώντας από τις 13 Νοεμβρίου και θα αποτελεί direct sequel στο Call of Duty: Black Ops. Από τα βασικά χαρακτηριστικά του θα είναι το cross generation crossplay support, το αρκετό δωρεάν περιεχόμενο στο multiplayer και το περιεχόμενο που θα έρθει για τα zombies μετά το λανσάρισμα. Οι παίκτες θα ταξιδέψουν στις αρχές των 80’s και στον Ψυχρό Πόλεμο και θα ζήσουν μια νέα εμπειρία με πολλά όπλα και εξοπλισμό που θα χρησιμοποιείται και σε αυτό που η Activision ονομάζει επόμενη γενιά του multiplayer combat, καθώς και στο νέο co-op gameplay που θα προσφέρουν τα Zombies.

Ο πρωταγωνιστής του τίτλου ονομάζεται Perseus και θα ταξιδέψει με τους gamers σε γνώριμες τοποθεσίες στο Ανατολικό Βερολίνο, την Τουρκία, το Βιετνάμ, τη Μόσχα της Σοβιετικής Ένωσης και αρκετά ακόμη σημεία του πλανήτη. Το cross-play support για τις δύο γενιές θα υποστηρίζει και το cross progression σε όλα τα modes, ενώ το Battle Pass system θα προσφέρει περιεχόμενο μετά το λανσάρισμα χωρίς χρέωση σε επίπεδο multiplayer χαρτών και modes, αλλά και του τμήματος Zombies και των in-game events.




Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα υποστηρίζει ακόμη το free-to-play Call of Duty: Warzone προσφέροντας νέα αντικείμενα για το inventory που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα δύο games. Την ανάπτυξη του τίτλου υπογράφουν οι Treyarch και Raven Software και θα είναι διαθέσιμο από τις 13 Νοεμβρίου σε PC (μέσω του Battle.net), PS4 και Xbox One. Οι εκδόσεις για τα PS5 και Xbox Series X θα ακολουθήσουν όταν φτάσουν και οι κονσόλες στα ράφια των καταστημάτων.

Όσοι προ-παραγγείλουν ή προ-αγοράσουν επιλεγμένες ψηφιακές εκδόσεις του παιχνιδιού θα έχουν άμεση πρόσβαση σε ψηφιακά αντικείμενα, όπως τον Black Ops operator Frank Woods για το Call of Duty: Warzone και το Call of Duty: Modern Warfare, αλλά και πρώιμη πρόσβαση στην open beta του Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer (ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα). Πληροφορίες για τις εκδόσεις και τις επιλογές των next-generation bundles θα βρείτε στο επίσημο site του Call of Duty και συγκεκριμένα εδώ.

Περισσότερα για τα του multiplayer θα μάθουμε στις 9 Σεπτεμβρίου, μέσα από μια νέα ανακοίνωση που θα γίνει τότε μέσω του Twitch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Treyarch

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*