Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Δεύτερη σε πωλήσεις κονσόλα όλων των εποχών το PS4, στα 102,8 εκ. οι αποστολές

Οι αποστολές PS4 στα καταστήματα έχουν φτάσει τα 102.8 εκατομμύρια, όπως ανακοίνωσε η Sony στα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα για την περίοδο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2019. Με αυτά τα δεδομένα, το PS4 έγινε η δεύτερη σε πωλήσεις οικιακή κονσόλα όλων των εποχών, με μόνο το PS2 να βρίσκεται από πάνω με 155 εκ. συστήματα, ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί το αρχικό PlayStation με 102.49 εκ. συστήματα. Το Wii ακολουθεί στην τέταρτη θέση με 101.63 εκ. συστήματα. Στο δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού της έτους, η ιαπωνική εταιρεία έστειλε στα καταστήματα 2.8 εκ. PS4, 1.1 εκ. λιγότερα από την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Αναπροσαρμόζοντας μάλιστα και τις προβλέψεις της, η Sony σημειώνει πως μείωσε τις προβλέψεις της για τις συνολικές ετήσιες πωλήσεις του PS4 από τα 15 στα 13.5 εκ. συστήματα.Σε άλλα ενδιαφέροντα στατιστικά, αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 36.9 εκ. ενεργοί συνδρομητές PlayStation Plus, σημειώνοντας άνοδο κατά 2.6 εκ. σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Τέλος, σε ότι αφορά το software, πουλήθηκαν 61.3 εκ. αντίτυπα στο δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους της Sony, αριθμός που βρίσκεται 13.8 εκ. αντίτυπα κάτω από τον αντίστοιχο περσινό. Το 37% των πωλήσεων ήταν digital downloads, σε αντίθεση με το 28% της περσινής περιόδου. 
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
    • blackmore
    • Αυτές είναι οι πωλήσεις που προκαλούν έκπληξη. Το ps4 έκανε φοβερή επιτυχία, κάτι που δεν περίμενε κανείς, και έχει ακόμα δρόμο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!