Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε από το Microsoft Store το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (update)

*
Update: Η επίσημη επιβεβαίωση δεν άργησε και έτσι μάθαμε πως το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning θα κυκλοφορήσει επίσημα για PC, PS4 και Xbox One στην τιμή των €39,99. Πέραν της απλής έκδοσης θα υπάρξει αι μια συλλεκτική στα €109,99 που θα περιλαμβάνει ένα αγαλματίδιο, το soundtrack CD, ένα μπρελόκ και 5 artworks.

Το Kingdoms of Amalur επιστρέφει σε μορφή remaster και αυτό αποκαλύφθηκε από το Microsoft Store που έχει αναρτήσει ήδη το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Η επανέκδοση του action RPG τίτλου του 2012 θα εκδοθεί από την THQ Nordic, αναπτύσσεται από την Kaiko και θα διατεθεί στις 11 Αυγούστου. Η μόνη επιβεβαιωμένη πλατφόρμα προς το παρόν είναι αυτή του Xbox One, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ήδη και εκδόσεις για PC και PS4, ενώ υπάρχουν αναφορές και για το Nintendo Switch σε μετέπειτα χρονική στιγμή. Μπορείτε να βρείτε το σχετικό listing του Microsoft Store (που κατέβηκε), στη φωτογραφία στη συνέχεια του άρθρου (με zoom μεγαλώνει).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*