Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το demo του FIFA 20 σε όλες τις πλατφόρμες

*
To FIFA 20 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 όμως οι παίκτες σε PC, PlayStation 4 και Xbox One μπορούν να δοκιμάσουν από τώρα το demo του παιχνιδιού. Η εν λόγω δοκιμαστική έκδοση δίνει πρόσβαση στη λειτουργία Kick Off για αγώνα Champions League, καθώς και στη νέα λειτουργία 3v3, Volta. Το μέγεθος των αρχείων εγκατάστασης για το demo στην έκδοση του PlayStation 4 είναι στα 6.47GB.



Όσοι αποφασίσουν να ασχοληθούν, θα μπορέσουν να το κάνουν με μία από τις διαθέσιμές ομάδες που είναι οι Chelsea, Spurs, Liverpool, Dortmund, Real Madrid και PSG. Καλά ματς! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    EA Sports

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA Sports

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • periklis
    • Παιζω FIFA από το 2008 εως σημερα φανατικά. Φέτος το Demo του 20 μου πρόσφερε μόνο απογοήτευση. Δεν ενθουσιάστηκα ούτε με το VOLTA oυτε με το γνωστό του πλούσιο περιεχόμενο που με ικανοποιούσε εως τώρα. O λόγος της απογοήτευσής μου; Tα γραφικά που δεν άλλαξαν από το 19 ούτε 1% και το gameplay που με μικροδιαφοροποιήσεις, δεν βελτιώθηκε, απλά άλλαξε κάπως η ταχύτητα της κινησης των παιχτών ενώ βλέπεις τη μπάλα να κανει μικρά γκελ καθώς τσουλάει στο χορτάρι. Χρειάστηκε με τη παρέα μου να παιξουμε 10+ παιχνίδια για να παρατηρήσουμε διαφορές. Οσο για τις εκτελέσεις φάουλ...θα ηθελα να ηξερα ποιο επιστημονικό μυαλό έδωσε τόση λεπτομέρεια για να εκτελέσεις μια στημένη φάση! Ούτε συντεταγμένες για εκτόξευση πυραύλου να ήταν! Χάλια πραγματικά. ΑΝ ηθελε η εταιρία θα μπορουσε να βρει τρόπους για να παρουσιάσει κάτι νέο, διαφορετικό, όχι απαραιτητα καλυτερο σε γραφικά, απλά διαφορετικό. Δεν ζητάμε τιποτα εξωπραγματικό, αλλά βελτιώσεις έστω σε λεπτομέρειες. Στο κόσμο, στους πάγκους, στους προπονητές...κάτι! Καλά τα νέα modes σαν το VOLTA και όλα τα υπόλοιπα που έχει, αλλά το πιθανότερο φέτος είναι να μεταπηδήσω στο PES 20 το οποίο έπαιξα (demo) και σε σχέση με το περσινό, μου φαίνεται 3 επίπεδα ανώτερο σε χειρισμό, ρεαλισμό κινησεων και γραφικάρες. Μάλλον είναι αναγκαία η στιγμή για μια ανανέωση! Το ίδιο και το ίδιο κουράζει μάγκες...

*