Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δωρεάν διαφημίσεις για φιλανθρωπικές εταιρείες στο χώρο της ψυχικής υγείας στο Football Manager 2020

*
Ο Miles Jacobson, υπεύθυνος της Sports Interactive, πρόσφερε την ευκαιρία σε φιλανθρωπικές εταιρείες που βοηθούν ανθρώπους με προβλήματα ψυχικής υγείας να διαφημιστούν δωρεάν στο Football Manager 2020. Ο Jacobson έκανε μια δημοσίευση στο Twitter στην οποία ανακοίνωσε πως όποια σχετική φιλανθρωπική εταιρεία βοηθά ανθρώπους σε ανάγκη αυτήν την περίοδο με την κρίση που δημιουργεί ο κορονοϊός, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία για μια διαφήμιση δίχως χρέωση μέσα στο παιχνίδι.

Η Βρετανική CALM (Campaign Against Living Miserably) είναι η πρώτη που το έκανε και το λογότυπό της ήδη εμφανίζεται στο παιχνίδι. Ο Jacobson δηλώνει ευχαριστημένος από την ανταπόκριση πολλών φιλανθρωπικών, σχολιάζοντας πως αυτή η περίοδος, η οποία βρίσκει πολλούς ανθρώπους στην απομόνωση, μπορεί να έχει έντονη αρνητική επιρροή στην ψυχική υγεία ορισμένων ατόμων.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*