Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
** ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Ε3 2019: Εντυπωσιακά πλάνα από το Watch Dogs: Legion (trailer)

*
Κατά τη διάρκεια της E3 2019, η Ubisoft παρουσίασε 30 λεπτά δράσης από το επερχομενο Watch Dogs: Legion.

Όπως ήδη γνωρίζουμε με βάση τις πληροφορίες που δόθηκαν κατά την παρουσίαση του παιχνιδιού, στόχος μας είναι να πάρουμε ξανά στα χέρια μας το Λονδίνο. Για να το καταφέρουμε αυτό έχουμε τη δυνατότητα να στρατολογήσουμε όποιον θέλουμε από τον κόσμο του παιχνιδιού και να χτίσουμε την δική μας Αντίσταση.



Βασικά χαρακτηριστικά

• Παίξτε με όποιον εσείς θέλετε – Μπορούμε να στρατολογήσουμε οποιονδήποτε από τους πολίτες του Λονδινου και να τους εισάγουμε στην δική μας Αντίσταση. Κάθε NPC διαθέτει το δικό του σετ δυνατοτήτων, την δική του ιστορία και προσωπικότητα.

• Παραμετροποιήστε ελεύθερα το στρατό σας – Κάθε μέλος της Αντίστασης μπορεί να παραμετροποιηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας.

• Όπλο σας είναι η τεχνολογία – Η τεχνολογική υποδομή του Λονδίνου μπορεί να γίνει ένα εύχρηστο όπλο στα χέρια των χάκερ μας. Drones, Spider-bots βρίσκονται στη διάθεση μας για να εξολοθρεύσουν οποιαδήποτε απειλή σταθεί εμπόδιο μας.

• Πλήρης ελευθερία, αληθινές συνέπειες – Το Watch Dogs: Legion μπορεί να παιχτεί όπως ακριβώς θέλουμε εμείς. Κάθε μας επιλογή έχει τις συνέπειές της, το πώς προσεγγίζουμε κάθε διαμάχη επηρεάζει την συμπεριφορά των εχθρών προς τα εμάς. 
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • GamingFun
  • Αν μπορεί κανείς/καμιά να χρησιμοποιήσει με οποιοδήποτε/οποιαδήποτε και μη θανάσιμες μεθόδους σε όλο το game, τότε θα το λατρέψω.
   Συγνώμη Ubisoft που θα γίνω κακός, αλλά το Watch Dogs: Legion μου θυμίζει το Assassin's Creed: Brotherhood.
   Οπότε μιμείσαι τον εαυτό σου.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!