Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2020: Ακυρώνεται η έκθεση λόγω του κορονοϊού (update)

*
Update 2:  Η ESA επιβεβαίωσε επίσημα την ακύρωση της Ε3 2020. Όπως σημειώνει, μετά από προσεκτική μελέτη όλων των παραμέτρων και την υγεία και την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσουμε την E3 2020. Mε την ανησυχία για την εξάπλωση του κορονοϊού (COVID-19), αισθανόμαστε πως είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεπεράσουμε αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο. Είμαστε δυσαρεστημένοι που δεν θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε φέτος το event για τους fans και τους υποστηρικτές, αλλά ξέρουμε πως πήραμε τη σωστή απόφαση. Η ESA είναι σε επαφή με επισκέπτες και εκθέτες για να τους αποζημιώσει πλήρως και εξετάζει το ενδεχόμενο να διοργανώσει ένα online event με ανακοινώσεις από τη βιομηχανία, τον Ιούνιο του 2020".

Update 1
: Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται γύρω στις 18.30 ώρα Ελλάδος και η ESA ακούγεται ότι θα ανακοινώσει μια "online E3 2020". Περισσότερα σε λίγες ώρες.


Original Story: Η Ε3 2020 φαίνεται πως δεν θα διοργανωθεί, λόγω των πολλών κρουσμάτων του κορονοϊού που έχουν αρχίσει να καταγράφονται και στις ΗΠΑ. Παρά το γεγονός ότι η ESA δήλωνε μέχρι προσφάτως πως η έκθεση θα γίνει κανονικά, μια σειρά από παράγοντες οδηγούν στην ακύρωση του event, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται τις επόμενες ώρες. Οι πληροφορίες που υπάρχουν προς το παρόν από πολλές πηγές (και επιβεβαιώνονται και από δικές μας πηγές στο εξωτερικό) είναι πως οι εταιρείες πιέζουν την ESA να ανακοινώσει την ακύρωση, καθώς δεν μπορούν να περιμένουν άλλο για να κάνουν τις σχετικές κρατήσεις για τα στελέχη και τους υπαλήλους τους, αλλά και να ετοιμάσουν τα booths. Πέραν όλων των άλλων, τα κρούσματα στις ΗΠΑ είναι σε ανοδική πορεία και αναμένεται να υπάρξει περαιτέρω αύξηση τις επόμενες εβδομάδες.

Ένα πρώτο post για το θέμα της ακύρωσης έκανε η Devolver Digital μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.



Στη συνέχεια ακολούθησαν εκπρόσωποι των media που έχουν επιβεβαιωμένα καλή πληροφόρηση εκ των έσω σε θέματα της βιομηχανίας. Όπως και να ‘χει, περιμένουμε από ώρα σε ώρα και την επίσημη ανακοίνωση της ESA.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Τουλαχιστον ας κανουν κατι διαδυκτιακο αντι για την Ε3. Να οργανωθουν να φτιαξουν κατι σαν Nintendo Direct με ολες τις εταιριες. Η φυσικη παρουσια στην Ε3 δεν ειναι και απαραιτητη (Διαφωνει η τυπισσα που ουρλιαζει καθε φορα που λεει κατι ο Todd Howard).

*