Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απέκτησε το Re:Turn – One Way Trip (trailer)

To 2D horror adventure Re:Turn – One Way Trip θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC μέσω Steam στις 29 Σεπτεμβρίου 2020 όπως ανακοίνωσαν ο publisher Green Man Gaming και η developer Red Ego Games. Επιπλέον, το demo του παιχνίδιου θα είναι διαθέσιμο για PC μέσω Steam από τις 16 Ιουνίου έως στις 22 Ιουνίου ως μέρος του Steam Game Festival: Summer Edition.

Σύμφωνα με την Green Man Gaming, το Re:Turn – One Way Trip διηγείται την ιστορία 5 φίλων από το κολλέγιο. Όταν πρωταγωνίστρια Saki ξυπνάει στην μέση της νύχτας, βρίσκει πως οι φίλοι της έχουν εξαφανιστεί από το κολλέγιο. Σύντομα, θα βρεθεί σε ένα τρένο το οποίο περίμενε τον τελευταίο επιβάτη του για να ξεκινήσει. Ο παίκτης καλείται να βρεί την λύση στα μυστήρια του τρένου.


Δείτε το νέο τρέιλερ παρακάτω.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*