Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Atari ανακοίνωσε τα Retro Handheld και Plug & Play Joystick

*
Η Atari ανακοίνωσε δύο νέες συσκευές, τα Atari Retro Handheld και Atari Plug & Play Joystick. Η φορητή κονσόλα έρχεται έγχρωμη οθόνη 2,4 ιντσών και το ξύλινο φινίρισμα της αρχικής κονσόλας. Περιλαμβάνει πάνω από 50 προ-εγκατεστημένους τίτλους, όπως τα Asteroids, Pong, Centipede, Missile Command, Breakout και Millipede. Το Atari Plug & Play Joystick είναι σαν το αρχικό joystick του Atari, με τη μόνη διαφορά να βρίσκεται στο ένα κουμπί, το οποίο είναι τοποθετημένο στην κορυφή για μεγαλύτερη διευκόλυνση. Μπορεί να συνδεθεί στην τηλεόραση μέσω καλωδίου A/V ή με HDMI χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο αντάπτορα. Το Retro Handheld θα κοστίζει $45 και το Retro Joystick $32. Θα είναι διαθέσιμα στις 26 Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*