Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony διαψεύδει τιμές και ημερομηνία κυκλοφορίας που διέρρευσαν για το PS5

*
H Sony μίλησε στο Famitsu για να διαψεύσει τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες για το PS5, την υποτιθέμενη τιμή του και την υποτιθέμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Πριν από μερικές ώρες, το ιαπωνικό blog Gamers Gate ανέβασε ένα άρθρο στο οποίο ισχυριζόταν πως το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 4 Δεκεμβρίου του 2020 και σε μια τιμή κοντά στα 600 δολάρια, ενώ θα υπάρξει και μια έκδοση Pro που θα πωλείται στα 1000 δολάρια. Όπως ήταν λογικό, η ιαπωνική εταιρεία πήρε θέση και διέψευσε ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν, κάτι που ίσως και για έναν πιο ψαγμένο χρήστη να ήταν αχρείαστο, αφού το εν λόγω blog είναι γεμάτο fake news. Όπως είναι λογικό, οι φήμες (ή, «φήμες», αν προτιμάτε) θα συνεχίσουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέχρι να μάθουμε τις τελικές αποφάσεις της Sony. Μέχρι τότε, καταναλώστε πληροφορία με σύνεση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*