* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Καμπάνια που ζητά περισσότερους PC τίτλους από SEGA

Καμπάνια που ζητά περισσότερους PC τίτλους από SEGA
Μία καμπάνια ξεκίνησε πρόσφατα για την SEGA, όπου μέσω αυτής, PC gamers ζητούν από την εταιρεία να μεταφέρει περισσότερους τίτλους στους προσωπικούς υπολογιστές. Μάλιστα, τα πρώτα παιχνίδια που προτείνονται για να μεταφερθούν και στα PCs είναι τα Bayonetta, Vanquish και Virtua Fighter 5: Final Showdown. Το σκεπτικό πίσω από αυτή τη πρόταση είναι ότι δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλη δυσκολία να γίνουν port, ενώ είναι αποδεδειγμένο ότι ένα μεγάλο μέρος των PC gamers θα τα εκτιμήσει.Η καμπάνια έχει συγκεντρώσει έως τώρα πάνω από 6000 υπογραφές, με την SEGA να επιβεβαιώνει ότι γνωρίζει για αυτή την «εκστρατεία» αναφέροντας μέσα από το Twitter πως «Γνωρίζουμε αυτή τη κίνηση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση αυτή τη στιγμή». 
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Sifs
  • OMG...!!Ζω για την στιγμή που θα δω το Bayonetta στο PC.Ευτυχώς που δεν θα πάει άπατο το franchise πάντως, να μην είναι και άπατο το Wii U, να έχει και κανένα σιγουράκι.
   Η Sega,πάντοτε είχε μια ιδιαίτερη εκτίμηση στις παιχνιδοκονσόλες, παρά στους υπολογιστές και έχει ακολουθήσει μια τακτική, σύμφωνα με αυτά τα οποία πιστεύει και την συμφέρει φυσικά.Δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξει η τακτική μιας εταιρίας από την μία μέρα στην άλλη.

  • GamingFun
  • Περίεργο μου φαίνεται και εμένα.

  • asvestis
  • Ποια pc games?σαν τα console games δεν εχει

Ημερομηνία για το Animal Crossing: Pocket Camp

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!

Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity