Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λεπτομέρειες για το campaign του Forza Horizon 4

*
Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων της Playground Games στην ιστοσελίδα IGN, το campaign του Forza Horizon 4 θα είναι το μεγαλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ σε παιχνίδι του studio. Το όνομά του είναι Horizon Life και είναι δημιουργημένο με τρόπο τέτοιο που καλύπτονται οι ανάγκες όλων των παικτών. "Ένα από τα υπέροχα πράγματα που βρίσκουμε στο Horizon είναι ότι, επειδή υπάρχει μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών, υπάρχουν πολλές κατηγορίες παικτών, ο καθένας με το δικό του στυλ στο gameplay”, δήλωσε ο principal game designer Mike Brown. “Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται για να λάβουν μέρος σε αγώνες και άλλοι που ενδιαφέρονται περισσότερο για το εικαστικό στοιχείο". Ο Brown εξήγησε ότι όσοι απλά θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο του Forza Horizon 4, θα μπορέσουν να το κάνουν με το δικό τους τρόπο.

Ακόμα και οι streamers, μέσω του Mixer, θα μπορέσουν να κανονίσουν το ρυθμό προόδου τους, ανάλογα με το πόσο συχνά κάνουν stream και τον αριθμό των θεατών που συγκεντρώνουν. Το παιχνίδι απλά θα αναγνωρίσει όλα τα παραπάνω και θα καθορίσει στόχους και ανταμοιβές. Άλλα νέα στοιχεία του Horizon Life περιλαμβάνουν το Horizon Stories, όπου θα μπορέσετε να αναζητήσετε την τύχη σας σε επαγγέλματα όπως οδηγός ταξί και κασκαντέρ αλλά και το Forzathon Live, ένα νέο σύστημα που κάθε ώρα θα προσθέτει νέες, προαιρετικές δραστηριότητες και βραβεία για την ολοκλήρωσή τους. Για περισσότερα δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    PlayGround

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*