Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με εννέα ομάδες και μόνο φιλικούς αγώνες το λανσάρισμα του eFootball

*
H Konami θα κυκλοφορήσει το free to play eFootball στις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Αρχικά θα υπάρχουν μόνο εννέα ομάδες και η δυνατότητα για φιλικούς αγώνες, είτε σε τοπικό είτε σε επίπεδο online. Το πρώτο μεγάλο update θα γίνει διαθέσιμο ως τα μέσα Δεκεμβρίου και θα είναι δωρεάν για όλους. Οι ομάδες που θα περιλαμβάνονται στο αρχικό πακέτο είναι οι Arsenal, Barcelona, Bayern Munich, Corinthians Paulista, Flamengo, Juventus, Manchester United, River Plate και São Paulo.

Διαθέσιμα θα είναι έξι στάδια, τα: Camp Nou, Old Trafford, Allianz Stadium, Emirates Stadium, Allianz Arena και eFootball Stadium. Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν με αντίπαλο το AI ή κάποιον φίλο τους με cross-generation matchmaking (PS5 vs PS4 ή Xbox Series X/S vs Xbox One).


Με το πρώτο μεγάλο update θα προστεθούν νέα modes, όπως το Creative Teams, παρόμοιο με το myClub της σειράς PES games. Τα υπόλοιπα modes είναι τα:

eFootball Creative League
Tour Event
Challenge Event
Online Quick Match
Cross-platform matchmaking
Online Match Lobby



Την ίδια στιγμή θα προστεθεί και το monetisation model, με την Konami να υπόσχεται ότι θα είναι αρκετά ισορροπήμένο, προσφέροντας στους παίκτες ίσες ευκαιρίες για πρόοδο, ανεξάρτητα με τον τρόπο που αποκτούν τα in-game items.

Οι νομισματικές μονάδες θα είναι τρεις. eFootball Coins (premium), eFootball Points και GP. Τα δύο τελευταία κερδίζονται κατά τη διάρκεια του gameplay. Όταν έχει παιχτεί ένας συγκριμένος αριθμός αγώνων, τα "Match Passes" θα ανταμοίβουν τους χρήστες με αντικείμενα όπως συμβόλαια, eFootball Coins και πολλά άλλα. Οι ανταμοιβές θα είναι ακόμα μεγαλύτερες για όσους ξοδέψουν χρήματα για την αφορά premium Advantage Match Pass.

Τέλος, χαρακτηριστικά όπως η υποστήριξη των λειτουργιών του DualSense controller θα προστεθούν με μελλοντικό update. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*