Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Με 4 πολιτισμούς και το Norman campaign το λανσάρισμα του Age of Empires 4 (trailers)

Το Age of Empires 4 θα κυκλοφορήσει μέσα στο Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους για PC. Θα γίνει διαθέσιμο μέσω Steam και Windows Store, ενώ από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του θα βρίσκεται στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass. To real-time strategy game θα περιλαμβάνει το Norman campaign, ένα από τα τέσσερα που θα είναι διαθέσιμα κατά το λανσάρισμα.

Το Norman campaign θα αφηγείται την ιστορία του Duke William of Normandy και την προσπάθειά του να αποκτήσει την εξουσία της Αγγλίας από τον King Harold, ξεκινώντας από τη μάχη του Hastings και στη συνέχεια θα ακολουθήσει τα βήματα των διαδόχων του, Robert, William II και Henry I, που συνεχίζουν το αγώνα για την εγκαθίδρυση ενός μοντέρνου κράτους.


Στο Age of Empires 4 θα υπάρχουν τέσσερεις χρονικές περίοδοι, Medieval, Feudal, Castle και Imperial. Στους πολιτισμούς περιλαμβάνεται ο αγγλικός, ο κινεζικός, οι Μογγόλοι και το Σουλτανάτο του Δελχί. Συνολικά, οκτώ πολιτισμοί θα συνοδεύουν το λανσάρισμα του τίτλου.

Επίσης θα υπάρχει ένα νέο stealth forest mechanic. Οι παίκτες θα μπορούν να κρύψουν μονάδες του στρατού τους στο δάσος, με σκοπό να δημιουργήσουν ενέδρες. Σε αυτές τις περιοχές, το οπτικό πεδίο είναι ιδιαίτερα περιορισμένο κάτι που σημαίνει ότι είναι δυνατό να τις διασχίσουν ταυτόχρονα δύο στρατοί, δίχως ο ένας να γίνει αντιληπτός από τον άλλο. Ακόμα οπτικές ενδείξεις θα ενημερώνουν τους παίκτες για το αν οι μονάδες τους είναι όντως "αόρατες" στα μάτια των αντιπάλων.



Όσον αφορά του Age of Empires 2: Definitive Edition, μέσα στο καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει το Dawn of the Dukes expansion, που θα μεταφέρει τους παίκτες στην ανατολική Ευρώπη. Αργότερα θα προστεθούν και co-op historical battles για να διασκεδάζετε με τους φίλους σας.

Τέλος, στις 13 Απριλίου αναμένεται το πρώτο μεγάλο update του Age of Empires 3: Definitive Edition, που θα προσθέσει τον πολιτισμό των ΗΠΑ. Θα περιλαμβάνει μία νέα πρωτεύουσα, εννέα νέες μονάδες, ένα νέο age-up mechanic και πολλα άλλα. Ο εν λόγω πολιτισμός θα είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, για όσους ολοκληρώσουν ένα 50 State Challenge- με τρεις δοκιμασίες ανά ημέρα. Εναλλακτικά μπορεί να αγοραστεί ως premium DLC. Όσον αφορά τον αφρικανικό πολιτισμό, θα πάρει σειρά σε μερικούς μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Relic

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*