Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα πρωταθλήματα στο Pro Evolution Soccer 2019

*
To Pro Evolution Soccer 2019 αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου 2018 για PlayStation 4, Xbox One και PC. To φετινό PES θα περιλαμβάνει 7 νέα πρωταθλήματα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει η ΚΟΝΑΜΙ να εξασφαλίσει όλο και περισσότερες άδειες παγκοσμίως, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τον τίτλο, έπειτα και από την απώλεια των αδειών για το Champions League και το Europa League. Πιο συγκεκριμένα όσοι αγοράσουν το παιχνίδι θα διαπιστώσουν άμεσα ότι έχουν προστεθεί τα επίσημα πρωταθλήματα χωρών όπως το Βέλγιο, η Σκωτία, η Δανία, η Ελβετία, η Πορτογαλία, η Αργεντική και η Ρωσία, με το τελευταίο να αποτελεί αποκλειστικότητα του PES 2019. Κατά το λανσάρισμα θα υπάρχουν αρκετά στάδια και σε αποκλειστικότητα το Camp Nou της Μπαρτσελόνα και το Allianz Park της Παλμέιρας. Μετά το λανσάρισμα, θα προστεθούν νέα στάδια και ακόμα περισσότερες ομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*