Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ! ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR >>
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Πατέντα για ασύρματο PlayStation VR κατοχύρωσε η Sony

*
Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των κατόχων PlayStation VR, είναι το πλήθος των καλωδίων που απαιτούνται για τις απαραίτητες συνδέσεις. Τώρα η Sony κατέθεσε μια νέα πατέντα που θα μπορεί να παρακολουθεί, με χρήση ασύρματων τεχνολογιών, τη θέση του χρήστη που φοράει τη μάσκα VR. Όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα, η επικοινωνία θα πραγματοποιείται μέσω μιας συσκευής που είναι συνδεδεμένη στο PlayStation 4. Από την άλλη, δεν αναφέρεται πουθενά αν θα πρόκειται για το ίδιο σύστημα που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά, από το οποίο θα έχουν αφαιρεθεί συνδέσεις μέσω καλωδίου ή για κάτι εντελώς νέο. Η λογική λέει ότι κάποια στιγμή προς τα εκεί θα πάει η εν λόγω τεχνολογία, το θέμα είναι πότε και με τι κόστος.

 
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Sony

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  Sony (SIE)

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  Sony

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • blackmore
  • Εγώ έχω το v2 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το καλώδιο. Το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορώ να παίξω από τον καναπέ που είναι στα 3m, μου ζητάει να πάω στο 1,5m από την tv, και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, από την στιγμή που το καλώδιο φτάνει ως το καναπέ μου.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!