Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες ότι το PES 2022 θα είναι free to play

*
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Andy Robinson του VGC κατά τη διάρκεια του πρόσφατου VGC Off The Record podcast, η Konami σκοπεύει να προβεί σε μία κίνηση που θα ταρέξει τα νερά, κάνοντας το PES 2022 free to play. O Robinson είπε πως η Konami παλεύει να κρατήσει στη ζωή το franchise και για το λόγο αυτό θα φέρει σημαντικές αλλαγές στο PES 2022, κάνοντάς το free-to-play. Μάλιστα αναφέρει και ως σημάδι πως τα πράγματα κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση την πρόσφατη διάθεση ενός online playtest για ένα νέο ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Konami.

Αν τελικά επιβεβαιώθει η παραπάνω πληροφορία, θα πρόκειται για μια έξυπνη κίνηση από πλευράς Konami να χτυπήσει τον ανταγωνισμό, που δεν είναι άλλο από το FIFA, προσελκύοντας ακόμα περισσότερο κοινό στο PES. To PES 2021 δεν έγινε διαθέσιμο ως πλήρης κυκλοφορία, αλλά ως update του PES 2020 και φαίνεται πως η Konami δουλεύει ήδη εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια στο νέο παιχνίδι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*