Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το επόμενο δίμηνο η πρώτη ανακοίνωση για το GTA 6 που μας στέλνει στο Μαϊάμι

*
Μπορεί οι τελευταίες μέρες να είναι γεμάτες με πληροφορίες για μια συλλογή GTA που επιστρέφει από το παρελθόν, αλλά μια νέα φήμη έρχεται και πάλι να ρίξει λάδι στη φωτιά για το GTA 6. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός ThatsSoBold ανέβασε ένα post που περιελάμβανε μια εικόνα με διάφορους χαρακτήρες, αλλά και κάποιες πληροφορίες για το νέο μέρος της δημοφιλούς σειράς sandbox τίτλων της Rockstar. Συγκεκριμένα, στο tweet αναφερόταν πως η ανακοίνωση θα γίνει μέσα στην περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου και πως οι παίκτες θα ταξιδέψουν αυτή τη φορά σε μια ψηφιακή αναπαράσταση του Μαϊάμι. Μάλιστα, στα σχέδια της ομάδας ανάπτυξης είναι να προσφέρει και σκηνικά με ανεμοστρόβιλους και όχι μόνο. Το περίεργο (που εμπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση) είναι πως ο λογαριασμός έγινε ban από το Twitter λίγες ώρες μετά το post.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*