Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ως Manchester United UFC θα εμφανίζεται η Manchester United από το επόμενο Football Manager

*
Η Manchester United θα μετονομαστεί σε Manchester UFC από το Football Manager 22 και μετά. Τον Μάιο του 2020, 16 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου Football Manager της Sports Interactive και 28 χρόνια μετά το πρώτο Championship Manager, η ομάδα της Premier League κατάθεσε μήνυση εναντίον της Sega και της developer για παράνομη χρήση του ονόματος και του εμπορικού της σήματος. Μάλιστα ακούγεται περίεργο το πως η απόφαση για προσφυγή στα δικαστήρια έρχεται μετά από τόσα χρόνια που δεν υπήρχε το παραμικρό παράπονο από πλευράς του αγγλικού συλλόγου.

Δεν αποκλείεται αυτό να συνδέεται με τη συμφωνία που υπόγραψε το 2010 η Manchester United με την Konami, με βάση την οποία η ομάδα εμφανίζεται επίσημα στο PES 2020. Με βάση τη συμφωνία, παίκτες όπως οι David Beckham, Park Ji-Sung όπως επίσης και το θρυλικό Old Trafford είχαν περίοπτη θέση στον τίτλο. Ακόμα, ο μέσος Scott McTominay ήταν επίσημος ambassador του PES 2020. Επιπλέον, η Manchester United θα είναι διαθέσιμη στο eFootball από τις πρώτες κιόλας ημέρες κυκλοφορίας του.


Τώρα, Manchester United και Sega ήρθαν σε συμφωνία που ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Η ομάδα θα μετονομαστεί σε Manchester UFC ή Man UFC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*