Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

11 developers αναφέρουν πως έχουν 4K Nintendo Switch dev kits, η Nintendo διαψεύδει

*
Φαίνεται πως το 4K Nintendo Switch είναι γεγονός, αφού 11 developers αναφέρεται πως έχουν ήδη το σχετικό dev kit, με την Nintendo όμως να διαψεύδει το θέμα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Bloomberg δημοσίευσε ένα άρθρο όπου και σημειώνει πως 11 developers (μικρότεροι και μεγάλοι όπως η Zynga) επιβεβαίωσαν πως έχουν παραλάβει 4K Nintendo Switch development kits και μάλιστα είχαν ενημερωθεί να σχεδιάσουν τους τίτλους τους με στόχο αυτήν την υψηλότερη ανάλυση. Με τις πρώτες πληροφορίες πάντως που κυκλοφορούν, το σύστημα δεν θα βγει στην αγορά πριν τα τέλη του 2022, ωστόσο η Nintendo δεν φάνηκε να ικανοποιείται από το θέμα που βγήκε στη δημοσιότητα. Έτσι, τοποθετήθηκε και το χαρακτήρισε «ανακριβές», εστιάζοντας κυρίως στο λανσάρισμα του Nintendo Switch OLED που έρχεται την επόμενη εβδομάδα.



Υπάρχουν πάντως και φήμες που αναφέρουν πως το 4K Nintendo Switch ήταν στο πλάνο για κυκλοφορία φέτος, αλλά η πανδημία και οι ελλείψεις σε chips πήγαν τα πάντα πίσω. Το ίδιο το Bloomberg σημείωνε σε άρθρο του τον Μάιο πως η κονσόλα θα έβγαζε ανάλυση 4Κ όταν συνδεόταν σε τηλεόραση μέσω dock. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*