Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Capcom: Οικονομικά αποτελέσματα με ζημίες

Η Capcom δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2016. Η συγκεκριμένη περίοδος έληξε στις 30 Ιουνίου και η εταιρία παρουσίασε πτώση 25% στις πωλήσεις σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Πιο συγκεκριμένα οι ανακοινώσεις μιλούν για πτώση 10,927 εκατομμυρίων γιεν στις πωλήσεις, ενώ υπήρξε “καθαρή” ζημιά 726 εκατομμυρίων γιεν. Η σειρά Phoenix Wright δεν φάνηκε να πτοείται από όλα αυτά μιας και πούλησε περίπου όσα υπολόγιζε η Capcom, ενώ και το Super Street Fighter IV πούλησε αρκετά καλά.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μακάρι η Capcom να "ξαναζωντανέψει" τη σειρά Resident Evil, αν αυτό είναι δυνατόν, και ίσως αυτό τη βοηθήσει να αυξήσει τις πωλήσεις της.

    • Resident_Evil
    • Ακριβώς όπως λέει ο Gaming Fun, αν έφτιαχναν σοβαρά παιχνίδια Resident Evil θα πήγαιναν σφαίρα. Είναι τόσο μεγάλο το κοινό που όχι απλά δεν θα είχαν ζημιές αλλά κέρδη.. Αλλα ωραίαa παιχνιδάκια είναι το Lost Planet το οποίο και αυτό το χάλασε αρκετά, Devil May Cry και Dino Crisis. Αν έβγαζαν κάποια απο αυτά σε ικανοποιητικό βαθμό τότε θα πήγαιναν και μια χαρά οικονομικά..Εννοείται ότι και θα μπορούσαν να βγάλουν εντελώς νέα παιχνίδια.. Απλά για τα παραπάνω είναι αρκετά ευκολότερο καθώς υπάρχει η ιδεά...

*