Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

DICE και ΕΑ αποκάλυψαν το Battlefield V

*
Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης, DICE και ΕΑ αποκάλυψαν και επίσημα το Battlefield V. Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και έτσι o νέος τίτλος της δημοφιλούς σειράς θα μεταφέρει το πεδίο των μαχών στο σκηνικό του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει premium pass. ΕΑ και DICE θελουν όλη η κοινότητα να έχει πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο. Αντ' αυτού θα υπάρχει μια νέα υπηρεσία που θα ονομάζεται Tides of War και θα προσφέρει σε όλους τους παίκτες, νέους χάρτες, game modes και expansion packs αμέσως μόλις αυτά γίνονται διαθέσιμα. Τίποτα από τα παραπανω δεν θα πωλείται χωριστά. Το Battlefield V θα προσφέρει στους παίκτες ένα νέο co-operative mode που θα ονομάζεται Combined Arms. Θα παίζετε με μια ομάδα που θα αποτελείται από έως και τέσσερεις παίκτες και θα έχετε το ρόλο του αλεξιπτωτιστή.

Σκοπός σας θα είναι, μαζί με τους συντρόφους σας, να περάσετε τις γραμμές του εχθρού, αν μπορείτε δίχως να γίνεται αντιληπτοί και να ολοκληρώσετε μια σειρά από αποστολές. Αυτές θα έχουν δυναμικό χαρακτήρα και το υψηλό ρίσκο θα ανταμοίβεται ανάλογα. Το εν λόγω mode φέρεται ότι θα είναι ο καλύτερος τρόπος για τους αρχάριους να εξοικειωθούν με ένα shooter όπως το Battlefield V. Το Battlefield V θα λανσαριστεί ταυτόχρονα για PlayStation 4, Windows PC και Xbox One. Τα μέλη των υπηρεσιών Origin και EA Access θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι από τις 11 Οκτωβρίου 2018. Οι κάτοχοι της Deluxe Edition θα μπορούν να ριχτούν στις μάχες από τις 16 Οκτωβρίου, ενώ η Standard Edition θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 19 Οκτωβρίου. Επιπλέον, όσοι προπαραγγείλουν, θα έχουν πρόσβαση στη beta του παιχνιδιού. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το reveal trailer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*