Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2019: Στις 9 Ιουνίου το Xbox Media Briefing

*
Έχουμε φτάσει σε κάτι λιγότερο από 2 μήνες μακριά από την E3 2019 και η Microsoft ανακοίνωσε τις πρώτες πληροφορίες για το Xbox Media Briefing. Η αμερικανική εταιρεία άνοιξε τα χαρτιά της σχετικά με την σημαντική έκθεση που πλησιάζει και που η Press Conference της θα συγκεντρώσει σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει αυτή τη στιγμή το Enternity αρκετές ανακοινώσεις και από πλευράς third party games που έρχονται. Όπως αναμενόταν λοιπόν, η συνέντευξη Τύπου θα διοργανωθεί στο Microsoft Theater (που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Los Angeles Convention Center) την Κυριακή 9 Ιουνίου και 13.00 τοπική ώρα (23.00 ώρα Ελλάδος). Όπως σημειώνει η αμερικανική εταιρεία, θα είναι «μια συνέντευξη Τύπου για όλους τους gamers», με αναφορές σε τίτλους που έρχονται στο xbox και στο PC. Περισσότερα σε λίγες εβδομάδες από σήμερα λοιπόν!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*