Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Email της Gibson διέρρευσε το Rocksmith+ της Ubisoft

*
Update 22:17
Στο πλαίσιο του Ubisoft Forward broadcast, η γαλλική εταιρεία επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Rocksmith+. Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν άμεσα στην closed beta του παιχνιδιού. Η βιβλιοθήκη των τραγουδιών θα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση και επιπλέον, μεσω του Rocksmith Workshop οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν τις δικές τους συνθέσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Riff Repeater, το τελευταίο email της Gibson αποκάλυψε πλήρως το Rocksmith+, που φαίνεται ότι από σήμερα εισέρχεται σε φάση κλειστής beta. To Rocksmith είναι ένα παιχνιδι της Ubisoft, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να μάθουν κιθάρα. Τον Απρίλιο του 2020, η Ubisoft San Franchisco ανακοίνωσε ότι το DLC για το original Rocksmith είχε ολοκληρωθεί και η ομάδα θα μετακινούνταν σε νέο project, πολύ πιθανό το Rocksmith+.




Με βάση το email της Gibson, πρόκειται για μια διαδραστική, συνδρομητική υπηρεσία που σχετίζεται με την εκμάθηση μουσικής. Στη νέα αυτή έκδοση του παιχνιδιού θα μπορείτε να ροκάρετε με τα αγαπημένα σας μοντέλα των Gibson, Epiphone και Kramer. Επιπλέον υπάρχει αναφορά στο Riff Repeater, ότι θα επιτρέπεται στους παίκτες να ελέγχουν την ταχύτητα εκτέλεσης των τραγουδιών, για λόγους εξάσκησης. Τέλος θα υπάρχει μια βιβλιοθήκη κομματιών που θα επεκτείνεται συνεχώς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*