Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Guilty Gear 20th Anniversary Edition

*
Η PQube ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο κλασσικών παιχνιδιών της σειράς Guilty Gear σε ένα επετειακό πακέτο. Πρόκειται για τα Guilty Gear και Guilty Gear Accent Core Plus R, τα οποία θα διατεθούν με το όνομα Guilty Gear 20th Anniversary Edition σε φυσικές κόπιες για το Nintendo Switch, ή σε ψηφιακές (ξεχωριστές, για όποιον θέλει το ένα από τα δύο) για την κονσόλα της Nintendo και το PlayStation 4. Το franchise της Arc System Works έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1998 στο πρώτο PlayStation και έκτοτε έχουν προκύψει διάφορα sequels. Το Guilty Gear Accent Core Plus R είναι το 14ο παιχνίδι στη σειρά. Η κυκλοφορία του bundle αναμένεται εντός του έτους και περιμένουμε την επίσημη ημερομηνία διάθεσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*