Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: Ανεπαρκής η πρόταση της Microsoft για να παραμείνει το Call of Duty σε κονσόλες PlayStation

*
Ο CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan δήλωσε ότι η πρόταση της Microsoft για να παραμείνει το Call of Duty σε κονσόλες PlayStation είναι ανεπαρκής σε πολλά επίπεδα.

"Δεν είχα την πρόθεση να σχολιάσω κάτι που κατάλαβα πως ήταν μια ιδιωτική επιχειρηματική συζήτηση, αισθάνομαι όμως ότι πρέπει να πω τα πράγματα όπως έχουν, μιας και ο Phil Spencer δημοσιοποίησε το θέμα", είπε ο Ryan said.


"Η Microsoft έχει προσφερθει να διατηρήσει το Call of Duty στο PlayStation για τρία χρόνια, μετά τη λήξη της συμφωνίας ανάμεσα στην Activision και τη Sony".

"Έπειτα από 20 χρόνια ύπαρξης του Call of Duty στο PlayStation, η πρότασή τους είναι ανεπαρκής σε πολλά επίπεδα και αποτυγχάνει να λάβει υπόψη της τον αντίκτυπο που θα έχει στους gamers. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι κάτοχοι PlayStation θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στην υψηλότερης ποιότητας εμπειρία του Call of Duty και η πρόταση της Microsoft υπονομεύει αυτή την προσπάθεια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Ξυδάκι φίλε ξσυδακι. Ανεπαρκής είναι η εταιρία σου που δεν μπορεί να κάνει κάποια πράγματα και κοιτάτε να βελετε τρικλοποδιές όπου δεν μπορείτε να φτάσετε. Πάρε Xbox να παίζεις day one ένα από τα μεγαλύτερα franchises. Και πόσο υποκριτικό είναι αυτό του και καλά ότι ενδιαφέρεται για τους gamers ενώ έχει υπερκοστολόγησει μια υπηρεσία τύπου game pass ενώ έχουν πάει τις τιμές στον Θεό ενώ έχει αυξήσει την τιμή της κονσόλας. Και ακόμη πόσα άλλα όπως το ότι για next gen upgrade πρέπει να πληρώσεις. Και πόσα άλλα και μετά βγαίνει και λέει ότι ενδιαφέρεται για τους gamers απλά βλέπει ότι θα χάσει κατα-κρατος μετά από την συγχώνευση και τρέχει και δεν φτάνει. Έχω και ps5 για κάποια καλά game που έχει αλλά το έχει καταντήσει αηδία ποια η Σόνυ.

      • sdragon
      • Το ότι βγαίνουν τα fan boys να υποστηρίξουν μια εταιρία λες και έχουν μετοχές, είναι φοβερό. Δηλαδή δεν φτάνει που σκοτωνόμαστε για τις ομάδες, τώρα πρέπει να τσακωθούμε και για τις πολυεθινκές.

        • deathwalker
        • Μα που τα είδες όλα αυτά που λες? Σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν? Εκτός και αν η σπόντα πάει για εμένα .funboy έχοντας και τις 2 κονσόλες λίγο δύσκολακι απλά δεν μπορώ τους παραλογισμυς τα ίδια θα έλεγα αν έκανε κάτι ανάλογο και η micro$oft. Και από ότι κατάλαβα σκοτώνεσαι για καποια ομαδα? Δικό σου θέμα και δεν ανακατεύομαι.

*