Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλασικοί τίτλοι PlayStation του ανανεωμένου PS Plus έρχονται με υποστήριξη trophies

*
Η υποστήριξη του συστήματος trophies επιβεβαιώθηκε για μερικούς κλασικούς τίτλους PlayStation που θα συμπεριλαμβάνονται στην ανανεωμένη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus. Μόλις πριν από λίγες μέρες η Bend Studio αποκάλυψε ότι πρόσθεσε trophies στο Syphon Filter, έναν τίτλο που κυκλοφόρησε για την πρώτη κονσόλα PlayStation τον Φεβρουάριο του 1999. Έτσι, όσοι γίνουν συνδρομητές του Premium tier του νέου PS Plus θα μπορέσουν να συλλέξουν trophies (και το platinum, φυσικά) του Syphon Filter από το PlayStation 5 ή το PlayStation 4.

Η ανανεωμένη μορφή της συνδρομητικής υπηρεσίας έκανε ήδη ντεμπούτο σε περιοχές της Ασίας (εκτός Ιαπωνίας) και έτσι αποκαλύφθηκαν ορισμένοι ακόμα τίτλοι του πρώτου PlayStation που φέρουν υποστήριξη trophies. Πρόκειται για τα Ape Escape, I.Q.: Intelligent Qube, Hot Shots Golf και Wild Arms. Προς το παρόν η Sony δεν έχει κάνει ξεκάθαρο το αν αποτελεί βασική προϋπόθεση προσθήκης κλασικών τίτλων στην υπηρεσία η υποστήριξη trophies, όμως το βέβαιο είναι πως στο μέλλον θα δούμε ακόμα περισσότερους με το εν λόγω χαρακτηριστικό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*