Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Cory Barlog επιμένει πως η κυκλοφορία του God of War Ragnarok θα πραγματοποιηθεί εντός του 2022

*
Παρά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Cory Barlog σχετικά με την υπομονή που πρέπει να δείξουν οι fans του God of War Ragnarok, ο creative director της Sony Santa Monica επιμένει πως η κυκλοφορία του παιχνιδιού είναι προγραμματισμένη εντός του 2022.

Υπήρξαν αρκετές αναφορές στο παρελθόν, που εικάζουν την καθυστέρηση του God of War Ragnarök για το 2023, ωστόσο σε αντίστοιχο ερώτημα που έθεσε ένας fan στο twitter σχετικά με την πιθανή καθυστέρηση του, ο Cory Barlog το αρνήθηκε κατηγορηματικά.



Με την απάντηση του Cory Barlog, αρκετοί fans ακόμα ρώτησαν σχετικά με την φημολογούμενη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, που θα παρουσιάζονταν στις 30 Ιουνίου, κάτι που δυστυχώς δεν ήταν προγραμματισμένο σύμφωνα με τον Cory Barlog.



Αρχικά, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να λανσαριστεί για PS5 και PS4 μέσα στο 2021, όμως η κυκλοφορία του μεταφέρθηκε για το 2022, δίχως να υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Μιλαμε για ενα παιχνιδι κομμενο-ραμμενο για casual audience, που δεν εχει καμια σχεση με τα πραγματικα God of War. Αμα βαλεις στον Kratos και κοκκινη περουκα ραστα, ανετα το μπερδευεις με την αλλη υπερσαπιλα που αν εισαι casual ειναι υπερπαιχνιδαρα. Προϊοντα marketing 100%. Καμια σχεση με βιντεοπαιχνιδια.

    • paulgouv
    • Ρε συ Portal νομίζω το τερμάτισες.
      Αφού θα το απολαύσεις τελικά κάποια στιγμή και το sequel γιατί το κράζεις :p ?

      Το ξαναπαίζω το Επος Goty του 2018 , τώρα που το έδωσε τζάμπα και αυτό στο Plus.Κατέβηκε δωρεαν και το ελληνικό voice over που δεν εχει το D1 αγγλικό disc μου. Η φωνή του Κρατος έχει όντως τελικά πολύ καλή απόδοση απο τον ελληνα ηθοποιό.Έβαλα και Hard για το challenge , ειδικά όταν θα φανασφάξω τις Valkyriες.Νιώθω "casual" που απολαμβάνω την εθιστική μάχη του χρησιμοποιώντας κάθε συνδυασμό combo και πορώνομαι αφάνταστα με το animation σε κάθε τσεκουριά ? NO , ΜΠΌΪ :p , γιατί απλά ΔΕΝ παίζω σαν casual....Χαίρομαι όμως που δίνεται η ευκαιρία να βγάλει κάποιος το main story παίζοντας safe απο απόσταση με τη βοήθεια του Ατρέα , βάζοντας ασπίδα συχνά και παίρνοντας γενικά τον χρόνο του για να βγάλει τη μάχη και να προχωρήσει στο να βιώσει μια απο τις πιο εντυπωσιακές σχέσεις Πατερα-Γιου που δεν θα ζήσει εύκολα σε άλλο video game ....

      P.S. (Πάμε τώρα ένα "trigger the bots" Υ.Γ. :p)
      Ρε μήπως το Elden Ring είναι casual επειδή έβαλε ο Miyazaki το easy mode του Μάγου για να το τερματίσουν ΚΑΙ όσοι δεν έχουν ιδέα απo Soulsborne?Ρε μήπως τα μόνα Hardcore (yeah m/ ) αληθινά video games της γενιάς είναι τα Gears 5 και Halo Infinite ( μωρή αρρώστια έρχεται το campaign co op για το σουπερ hype :p ) που παραμένουν πιστά 20 χρόνια στο ίδιο κουραστικό shooting αδιαφορων κινούμενων ασχημοσχεδιασμένων χαρακτήρων για να προχωρήσεις απλά παραπέρα χωρις να σε ενδιαφέρει καθόλου(μα καθόλου) το όποιο "story" ? Αυτό ήταν.Δεν θα παίξω Ragnarok να σφάξω Thor και Odin.Δεν θα γίνω εγώ ΚΑΖΟΥΑΛ :p Θα σαπίσω στο multiplayer των shooters να γινω Hardcorας !!!

      • PORTAL
      • "μια απο τις πιο εντυπωσιακες σχεσεις πατερα γιου"
        Εκει ειναι το προβλημα . Δεν θελω να ασχοληθω με τον γιο του ΚΑΘΟΛΟΥ. Δεν θελω να τον βλεπω καν στην οθονη. Δεν κολλαει πουθενα. Θελω απλα να σφαζω, να αποκεφαλιζω, να ξεντεριαζω, να ξεπουπουλιαζω και να παιρνω την εκδικησαρα μου με ενα ωραιο combo bonus. Αυτο ειναι το God of War. Το ξεσκισανε το παιχνιδακι στο cinematic. Του αλλαξανε τα φωτα. Τι αλλο θα δουμε, τον super mario στις Οικογενειακες Ιστοριες; ΕΛΕΟΣ.

*