Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο επόμενος τίτλος της FromSoftware είναι πιο κοντά απ’ ότι νομίζαμε

*
Ο Hidetaka Miyazaki, πρόεδρος της FromSoftware και δημιουργός του Elden Ring, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του πως υπάρχει άλλος ένας τίτλος που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, είναι υπό ανάπτυξη από το 2018 και ο οποίος βρίσκεται στα τελικά στάδια παραγωγής. Δημιουργός του τίτλου είναι επίσης ο Miyazaki. O Ιάπωνας δημιουργός είχε δηλώσει πριν την κυκλοφορία του Sekiro: Shadows Die Twice το 2018 πως το στούντιό του είχε εκείνη την στιγμή τρία projects σε ανάπτυξη. Σήμερα γνωρίζουμε πως το ένα ήταν το Sekiro, το δεύτερο το Elden Ring και πλέον μας έχει δωθεί επιβεβαίωση πως το τρίτο κοντεύει να ολοκληρωθεί, χωρίς να ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες.

Στην ίδια συνέντευξη, ο πρόεδρος της FromSoftware επιβεβαίωσε πως το Elden Ring θα συνεχίσει να λαμβάνει τακτικά υποστήριξη. Πρόσφατα, η ομάδα ανάπτυξης ξεκίνησε να προσλαμβάνει προσωπικό για διάφορα νέα project σύμφωνα με αγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*