Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS Plus: Στα 47,4 εκατ. οι συνδρομητές, περισσότεροι αναβάθμισαν στο PS Plus Premium (γράφημα)

*
Η Sony αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τους συνδρομητές του PS Plus και φαίνεται πως το πιο ακριβό συνδρομητικό πακέτο (PS Plus Premium) έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, 8 εκατομμύρια χρήστες έχουν ενεργή συνδρομή αυτής της μορφής, τη στιγμή που το PS Plus Extra έχει συγκεντρώσει 6,1 (εκατ. χρήστες). Τα στοιχεία αυτά είναι υπολογισμένα μέχρι και τον Μάρτιο του 2023. Το πιο ενδιαφέρον από αυτά είναι πως το 30% των απλών χρηστών του PS Plus αναβάθμισε σε ένα από τα πιο ακριβά πακέτα, με το συνολικό αριθμό συνδρομητών της πλατφόρμας να φτάνει πλέοντα 47,4 εκατομμύρια. Υπενθυμίζεται πως το PS Plus Premium προσφέρει μέσα σε όλα τα άλλα και πρόσβαση σε μια υπηρεσία Classic Games από την εποχή των PS1, PS2, PS3 και PSP.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Το βασικό πρόβλημα με την ενσωμάτωση του ps now στο Ps plus είναι πιστεύω η έλλειψη των dlc και το θέμα με τα saves που πρέπει να τα μεταφέρεις. Θέλει δουλειά και βελτίωση. Αλλά περιμένω να δω περισσότερα παλιά παιχνίδια.

*