Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 16 Αυγούστου η κυκλοφορία του Way of the Hunter (trailer)

H THQ Nordic και η Nine Rocks Games ανακοίνωσαν πως το animal hunting game Way of the Hunter θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, GOG) στις 16 Αυγούστου 2022.

Τα digital pre-order του παιχνιδιού είναι διαθέσιμα σε δύο editions. Το πρώτο είναι το standard edition κοστίζει €39,99 και όσοι το αποκτήσουν θα λάβουν το Hunter's Pack που περιλαμβάνει τρια cosmetic items: το Engraved Shotgun, special Car Paint και Wooden Carved Animal Statue. Το δεύτερο είναι το Elite Edition που θα περιλαμβάνει το Season Pass, δύο νέες περιοχές που θα κυκλοφορήσουν σαν DLC στο μέλλον καθώς και όλα τα cosmetic items που προαναφέρθηκαν. Η τιμή του πακέτου αυτού έχει οριστεί στα €54,99.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer του Way of the Hunter:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*