Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Google Stadia επιτρέπει πλέον να παίξετε demos χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό

*
Η Google ανακοίνωσε την προσθήκη της λειτουργίας "click and play demos" στο Stadia, επιτρέποντας στους παίκτες να δοκιμάσουν ένα παιχνίδι για περιορισμένο χρόνο. Τα demos μπορούν να λανσαριστούν κατευθείαν από οποιοδήποτε υποστηριζόμενο browser χωρίς να χρειαστεί δημιουργία λογαριασμού. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να δουν το storefront του Google Stadia χωρίς λογαριασμό, ενώ τα παιχνίδια του καταστήματος θα αρχίσουν να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η Google δοκίμασε την συγκεκριμένη λειτουργία τον Οκτώβριο του 2021, με τα αποτελέσματα να είναι παρά μόνο θετικά. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε αύξηση 35% στα click-through rates σε σύγκριση με τα Buy ή Claim buttons, ενώ το player engagement εκτοξεύθηκε στο 70%.

Το πρώτο παιχνίδι που προσφέρει η εταιρία ως 'trial' είναι το Risk of Rain 2, όπου μπορείτε να παίξετε δωρεάν για μία ώρα. Περισσότερα παιχνίδια θα προστεθούν σε αυτό το κομμάτι της υπηρεσίας μέσα στο 2022.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*