Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

*
Ο publisher Paradox Interactive και η developer Hardsuit Labs ανακοίνωσαν ότι το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 και το λανσάρισμά του μεταφέρεται για το 2021. Αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, GOG, Epic Games Store).

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που δημοσίευσαν η Paradox Interactive και η Hardsuit Labs, στόχος είναι οι παίκτες να απολαύσουν τη μέγιστη δυνατή εμπειρία και το παιχνίδι να είναι αντάξιος διάδοχος του πρώτου Bloodlines. Λόγω του ότι και οι δύο εταιρείες έχουν θέσει ψηλά τον πήχη, αναγκάστηκαν να πάρουν αυτή τη δύσκολη απόφαση, λόγω του ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Τέλος ευχαριστούν το κοινό για τηνυπομονή που επιδεικνύει και υπόσχονται ότι τους επόμενους μήνες θα αποκαλύψουν περισσότερα για το παιχνίδι και την ημερομηνία κυκλοφορίας του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*